Wie op zoek is naar een uitstekend middel om het huis te beveiligen, kan ik van harte een mistgenerator aanbevelen. Dit apparaat is een behoorlijke technologische ontwikkeling op het gebied van inbraakbeveiliging. Zoekt u dus een effectief middel tegen inbraken? Overweeg dan een mistgenerator. U sluit de mistgenerator aan op uw alarmsysteem en het functioneert verder uit zichzelf. Dat scheelt een hoop gedoe en uw huis is alsnog effectief beveiligd. In mijn blog op Fangadgets.nl vertel ik meer over de mogelijkheden van dit apparaat, want ik kan me voorstellen dat u wel geïnteresseerd bent geraakt.

Beveiligen met mist is erg effectief

Een mistgenerator stoot in een hele korte tijd een flinke lading mist uit, waardoor het zicht volledig wordt geblokkeerd. Iedereen die zich op dat moment in de ruimte begeeft zal moeite hebben zich nog verder te verplaatsen. In een huis is een mistgenerator daarom uitermate geschikt als overvalpreventie of inbraakpreventie. De dikke laag mist veroorzaakt geen schade in uw huis, want het is gewoon een simpele waterdamp. Het is daarnaast ook goedgekeurd door de Europese Unie. Het apparaat is dus tevens veilig voor mens en dier. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw huisdieren, die kunnen rustig blijven liggen in de mist. De mist die uit de mistgenerator komt kan gewoon worden ingeademd door mensen en dieren.

Hoe werkt dit apparaat?

Nu ik u heb uitgelegd wat het nut van een mistgenerator is, wil ik u meer gaan vertellen over de werking van een mistgenerator. Als u het apparaat heeft aangesloten op het alarmsysteem werkt het. Het is verder vrij simpel. Op het moment dat het alarmsysteem af gaat, als bijvoorbeeld ongewenst bezoek zich in uw huis begeeft, dan wordt er een gigantische hoeveelheid mist de ruimte ingespoten. De inbreker schrikt hiervan en stopt met zijn ‘werk’. Het zicht wordt volledig geblokkeerd, waardoor de uitweg de enige optie is. Stelen zonder te zien is natuurlijk een stuk lastiger.

 

De mist is zoals gezegd niet schadelijk en bestaat uit een speciale waterdamp. Op het moment dat de mist de ruimte in wordt gespoten kan er nog makkelijk een bord eten op tafel staan. U hoeft dat bord met eten niet weg te gooien. Ook hoeft u de mist niet op te ruimen en uw spullen hoeven niet schoongemaakt te worden. U ervaart dus geen last van de mist, de inbreker doet dat overduidelijk wel. Gaat u er nu ook één aanschaffen?