Als jij ook zo weg bent van leuke gadgets heb ik wat voor je. Vaak zijn gadgets voor in je huis kleine gimmicks die je huis cooler doen lijken. Maar waar men niet gelijk aan denkt bij dat soort gadgets is dat ze ook echt een functie hebben. In deze blog wil ik graag twee handige gadgets voor in huis onder de loep nemen. Ik ben al fan! De eerste gadget is de TV beugel, voor het ophangen van je televisie. De tweede gadget is een wekker die zodra hij afgaat wegrolt. Lees hieronder verder!

De TV beugel is mooi en veilig

Sinds we onze televisie thuis hebben opgehangen met de handige gadget de TV beugel wil ik nooit meer anders. Een TV beugel is ten eerste super mooi. Je televisie hangt los aan de muur, hij lijkt wel te zweven. Jouw strakke LED ambilight televisie komt het beste tot zijn recht als hij hangt aan een TV beugel. Want zo’n televisie wordt staand op een televisiemeubel gewoon een stuk saaier. Ten tweede is een TV beugel superveilig. Als je kinderen hebt weet je zeker dat ze je televisie niet kunnen omstoten. Hij zit stevig vast aan de muur. Let wel bij het nemen van een TV beugel op de VESA maat van je televisie. Dat is waarmee je hem bevestigt. Een TV beugel is dacht ik verder ook handig op kantoor of waar je ook maar een televisie wil plaatsen zonder gedoe.

Wegrolwekker

Deze gadget is ook heel handig voor mijzelf, en daarom staat hij hier. Wat dit apparaat doet is het volgende. Hij gaat af en hij rolt onder je bed of ergens anders in je kamer! Dit is voor mensen die het ’s ochtends lastig vinden om niet te snoozen en om uit bed te komen (ahum). Het zorgt ervoor dat je gelijk opstaat en dus al over die drempel heen bent. Wat je daarna dan nog moet doen is vooral niet terug in bed gaan liggen, want dat dempt het hele idee. Als je eenmaal staat kun je makkelijker gaan douchen of je andere ochtendrituelen uitvoeren. Probeer het eens!

Andere gadgets in huis

Naast de TV beugel en de wekker die een verdwijntruc uitvoert zijn er vast nog allemaal andere leuke gadgets. Weet jij er nog een paar te noemen? Neem dan contact met me op! Ik ben hartstikke fan van gadgets (joh), en hoe meer gadgets ik ken hoe meer vreugde.