Nog even en dan begint de laatste maand van het jaar alweer. December is uiteraard de maand van de feestdagen. De aftrap begint natuurlijk met pakjesavond maar we kijken vooral uit naar de kerstdagen. Of jij misschien nog niet? Misschien zit jij nog flink in keuzestress omdat je geen flauw idee hebt over wat je dit jaar nu weer voor iedereen onder de kerstboom moet leggen. Die luchtjes, sieraden of doucheproducten kennen we nu inmiddels wel al. Ben jij daarom op zoek naar wat meer originele ideeën? We hebben hier de leukste cadeaus voor kerst voor je op een rijtje gezet!

Een multi-pack boxer

Op een of andere manier lijkt het alsof mannen hun boxers verslinden. Of zou dit door het materiaal komen? In ieder geval, een man kan je altijd blij maken met een multi-pack boxers. Kies dan uiteraard niet de goedkoopste maar goed voor een goed merk zoals Bjorn Borg boxers of iets soortgelijks. Wanneer je deze merken koopt weet je namelijk zeker dat je een beetje goede kwaliteit in huis haalt. De boxers zullen een stuk langer mee gaan en hebben daarnaast ook nog eens een hoog draagcomfort voor de heren in kwestie. Een super cadeau dus en ook nog eens in een fatsoenlijke prijsklasse.

Een snuggle deken

Wat is er nou fijner dan in de wintermaanden heerlijk onder een dekentje kruipen terwijl je op de bank ploft voor een film of serie. Een beetje jammer alleen dat je altijd zulke koude handen en/of voeten krijgt omdat het deken wegzakt of glijdt. Gelukkig is dat met een snuggle deken verleden tijd. Een snuggle deken is eigenlijk een hele grote trui die je dus gebruikt als een dekentje. Je trekt hem over je hoofd heen en steekt je armen in de mouwen. De snuggle deken is zo lang dat hij zelfs je voeten bedekt en je dus heerlijk warm blijft. Ideaal voor de wintermaanden toch?!

Een mini popcorn machine

Ging jij met enige regelmaat naar de bioscoop toen het nog kon? Grote kans dat jij nu vaak thuis een nieuwe film opzet maar dan zonder de lekkere popcorn. Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden en dat is de mini popcorn machine. Met dit kleine handige machientje kan je gewoon zelfs thuis de lekkerste popcorn maken. Wist je trouwens ook dat popcorn een stuk gezonder is dan chips of koekjes? Dus ook als je gewoon zin hebt in iets lekkers is deze machine voor jou de perfecte uitvinding.