fangadgets.nl

Welk soort herenschoenen kies jij?

herenschoenen

Mannen zijn tegenwoordig net zo ijdel als vrouwen en maken een inhaalslag met schoenen betreft. Het aanbod kleding en schoenen is de laatste tijd alleen maar groter geworden voor mannen en dat is maar goed ook. Zo kan jij als man je eigen stijl uitdragen en je kleden zoals jij wilt. Schoenen maken de man, vinden wij. Als wij mannen ontmoeten kijken we allereerst naar hun schoenen. Schoenen zeggen namelijk ontzettend veel over een persoon. Zo heb je stoere, sportieve, nette, klassieke en moderne herenschoenen. Welke soort herenschoenen kies jij?

Herenschoenen, het beste uit twee werelden

De meeste mannen willen er niet altijd strak gelikt uit zien. Een vrije of casual dag kan echt een verademing zijn als je de hele week nette leren schoenen aan je voeten hebt moeiten dragen. Ga jij voor gemakkelijke schoenen met sportieve invloeden? Kies je liever een laag model of een hoge schoen? Wat is jouw stijl als het herenschoenen betreft? Veel mannen dachten dat 1 paar schoenen genoeg waren, maar daar komen de meesten nu wel van terug. Zo wil je inderdaad niet altijd op nette schoenen lopen, maar ook zeker niet altijd op sportschoenen lopen. De meeste vrouwen letten echt wel op het soort herenschoenen dat een man draagt als ze op date gaat. En dan is een afgetrapt paar sneakers echt een afknapper voor de meeste vrouwen. Zorg dus dat je minstens twee paar herenschoenen hebt en ga dus voor het beste uit twee werelden.

Soorten herenschoenen

Voor de leken onder ons zetten we nog even de soorten herenschoenen op een rijtje. Zo kan je voorbereid naar de winkel gaan en heb je een beter idee van wat je wil. Laat je dan vooral verder helpen door een verkoper. Weet je zelf al wel goed wat je wil? Shop dan lekker online. Dat is wel zo makkelijk en je hoeft er de deur niet voor uit! De volgende herenschoenen zijn er verkrijgbaar:

Zo te zien zijn er ontzettend veel soorten herenschoenen. Wij raden je aan om minstens 4 paar te hebben en dan met name een paar sneakers, een paar Oxfords, een paar boots en een slippers of sandalen. Dan heb je voor elke soort outfit de juiste herenschoenen en weet je zeker dat ook jij kans maakt bij die leuke vrouw.

Mobiele versie afsluiten