fangadgets.nl

Was drogen, hoe gaat dit nou als snelste?

handdoek radiator

Het is de taak waar iedere vrouw bijna dagelijks mee bezig is, wassen. Het draaien van al die was van het hele gezin is soms nog wel een hele klus. Iedereen wilt zijn of haar kleding snel gewassen hebben en moet het snel droog zijn. Wanneer dit niet gerealiseerd kan worden, is het de schuld van mama. Het is best makkelijk gedacht en het lukt ook niet zomaar om was snel te drogen. Wel zijn er een aantal methodes die kunnen helpen het proces te versnellen. Zo kun je kiezen voor een wasrek, een droger, maar ook een handdoek radiator of iets anders. Wat is nu het beste?

Een droger, het heeft zo zijn risico’s

De een is hier hartstikke blij en gelukkig mee, terwijl de ander er een hekel aan heeft, de droger. Na de wasbeurt gaat de kleding gelijk de droger in, waarna het binnen een uurtje echt droog is. Het voordeel is dat je iets kunt wassen en drogen op een zelfde dag, maar er is zoveel onhandig aan. Zo is het mogelijk dat kleding gaat krimpen. Vooral shirts en broeken zijn vaak het slachtoffer als het gaat over krimpen. Als je jouw broek snel droog wilt hebben lukt dat dus wel, maar hem aan kunnen lukt niet meer!

Blijf maar wachten wanneer je het uithangt

Tijdens warme, zomerse dagen is het verstandig om de was lekker buiten te hangen. Ook wanneer het droog is en de zon schijnt, is het een prima uitweg. Zo heeft het zijn voordelen dat je bijna niets meer hoeft te strijken. In een droger kreukt de kleding natuurlijk, maar aan de waslijn hangt het keurig naar beneden. Maak dus lekker gebruik van het warme weer en droog al je was binnen een uurtje aan de waslijn.

 

In de winter is het natuurlijk een heel ander verhaal. Je kunt ervoor kiezen om je kleding binnen op te hangen, maar drogen zal het niet doen. Er is geen warmte en geen wind, blijf dan maar lekker wachten!

Een handdoek radiator, perfect voor natte handdoeken maar ook zeker voor kleding!

Dit is misschien wel een van de beste uitvindingen op het gebied van radiatoren, een handdoek radiator. Een handdoek radiator is een radiator waarbij het water tussen pijpen loopt. Drie of vier pijpen zitten boven of onder elkaar bevestigd, waarna er een opening staat. De bedoeling is om hier natte handdoeken om te slaan zodat deze snel droog worden. Maarja, het klinkt echt te simpel voor woorden maar het is echt waar, het kan met alles. Waarom hang je niet gewoon je spijkerbroek aan de handdoek radiator die snel droog moet zijn. Een geweldige uitvinding waar zeker in de winter enorm veel gebruik van gemaakt kan worden!

Exit mobile version