Heb je nog nooit van het merk Stussy gehoord? Dan ben je vast geen surferboy! Stussy is namelijk een prachtig Amerikaans kledingmerk dat in 1980 is ontstaan uit het brein van de toen zeer bekende surfer Shawn Stussy. Deze surfer vond dat er te weinig mooie kleding voor surfers op het droge was. Surfpakken kon je, ook toen al, te kust en te keur kopen, maar surfer ben je ook op de kant. Fijne longsleeves en coole petjes mogen dan niet ontbreken. Stussy haakte hier handig op in door een prachtige kledinglijn te (laten) ontwikkelen. Mooie prints en mooie materialen en veel bewegingsvrijheid. Want een surfer wil niet opgesloten zitten, ook niet in kleding.

Stussy is fijne kleding voor op het droge

Voor echte surfpakken en andere surfbenodigdheden moet je bij een andere winkel zijn. Maar ben je op weg naar het strand of juist op de terugweg vanaf het strand? Dan moet je er natuurlijk ook wel bijlopen als een surferdude. De kleding van Stussy leent zich er prima voor om over je surfpak aan te trekken of juist na het surfen te dragen om weer lekker door te warmen. Een mooie cap mag natuurlijk niet ontbreken. Ook deze vind je van dit merk. Caps in alle soorten en kleuren. Met en zonder prints. Net wat jij wilt.

Stussy is stoere kleding

Surfers zijn natuurlijk stoere boys & girls. Vaak hebben ze tatoeages, piercings en andere uitingen van vrijheid en kunst op hun lichaam. Je moet van deze mensen dus niet verwachten dat ze in saaie kleding willen lopen. De kleding van Stussy heeft prachtige prints en leuke, verrassende ontwerpen. Zo wordt kleding nooit saai en zul je het graag (blijven) dragen. Omdat het hier toch sportkleding betreft, kun je de kleding gemakkelijk heel vaak wassen zonder dat deze zal verkleuren of vervagen.
Stussy

Stussy bestel je natuurlijk ook online

Want welke surferboy heeft in vredesnaam zin en tijd om naar de winkel te gaan voor zijn nieuwe outfit? Als het mooi weer is, wil hij de zee op om fijn te surfen en nieuwe stunts te oefenen. Is het minder mooi weer, dan is er altijd nog materieel dat onderhouden dient te worden. Denk dan aan het waxen van je surfboard. Het is dan ook ideaal dat je Stussy gewoon online kunt bestellen. Je houdt dan lekker veel tijd over om de dingen te doen die er voor jou echt toe doen.