fangadgets.nl

Infrarood panelen strakke gadgets voor in huis

Infrarood panelen

Steeds vaker zie ik om mij heen dat mensen gave gadgets in huis halen. Technologische producten, chique keukenapparatuur en een mooie auto voor de deur, het kan allemaal niet gek genoeg. Echter kan een strakke inrichting niet ontbreken en dat is waar ik het vandaag over wil hebben. Sinds kort heb ik namelijk infrarood panelen laten installeren en ik ben hier heel erg blij mee. Zo zijn infrarood panelen de perfecte aanvulling voor een strak huis vol gadgets en ik zal je vertellen waarom.

Infrarood panelen voor een strak design

Anders dan bij een gaskachel of een centrale verwarming heb je bij het installeren van infrarood panelen geen last van leidingen of lelijke buizen door de kamer. Ik irriteer mij altijd enorm aan huizen waar altijd alles netjes is geschilderd, opgeruimd en dure meubels zijn gebruikt maar waar dan de buizen van de radiator dwars door de kamer heen lopen. Bij een infrarood paneel heb je alleen maar één kabel die aangesloten moet worden op de elektra, vaak kun je dit achter het paneel verwerken. Op die manier heb je geen last van buizen en hou je een strak en net design over. Daarnaast kun je het zo gek niet verzinnen of er is een toepassing in de vorm van een paneel voor verzonnen. Zo kun je in de woonkamer of keuken gebruik maken van een schilderij of krijtbord waardoor deze verwarming helemaal niet opvalt. In de badkamer kun je het infrarood paneel in de vorm van een spiegel kopen zodat je ook hier geen lelijke radiator meer aan de muur hoeft te hangen. Daarbij kun je in de slaapkamer kiezen voor een folie op het plafond zodat je ook hier een strakke inrichting aan kunt houden.

Energiezuinig en ideaal in elke ruimte

Naast dat de infrarood panelen erg mooi zijn verbruiken ze maar weinig energie. Omdat ze elektrisch van aard zijn en de aanschafprijs relatief laag is vergeleken met de andere opties zal zo’n paneel je ook in de portemonnee goed bevallen. Daarbij kun je dus voor werkelijk iedere ruimte een geschikte oplossing bedenken wat het voor mij tot een uitstekend alternatief van andere verwarmingsoplossingen maakt. Ga voor jezelf goed na in welke ruimte je wat voor soort paneel wilt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen juist hele grote opvallende panelen op te hangen als je een hele grote fan bent, aan jou de keus! Al met al weet ik zeker dat je met bovenstaande tips altijd tot een goede keuze komt!

Mobiele versie afsluiten